418 recente inschrijvingen
Online veilig en discreet vreemdgaan en polyamorie in Nederland en Belgie

Unieke weg-is-weg garantie

Heb je je match gevonden? Het opheffen van je profiel is eenvoudig. En alles dat met jou te maken heeft verdwijnt van Intimatch, en daar gaan we ver in...

Lees meer

10 tips voor veilig vreemdgaan

 1. Vertel het tegen niemand

  Je hebt een geheim en je kunt het met niemand delen, maar de verleiding is soms groot. Misschien wil je kwijt hoe leuk het is, een fotootje van je geliefde laten zien of gewoon even je hart luchten. Toch moet je dat niet doen. Ten eerste zou het kunnen zijn dat iemand dat eigenlijk helemaal niet wil weten (je maakt diegene een beetje medeverantwoordelijk). Ten tweede weet je nooit of jouw geheim ook echt een geheim blijft. Hoe zal de relatie met je biechtvriend zich ontwikkelen? Hij of zij blijft dan ook altijd een risicofactor en dus een bron van onrust en onzekerheid.

 2. Date een onbekende

  Dat heb je natuurlijk niet altijd in de hand. Je kunt in principe overal iemand tegen het lijf lopen waar het mee klikt. Toch is dat gevaarlijk. Als jij en je minnaar of minnares bijvoorbeeld feestjes van gemeenschappelijke vrienden bezoeken, zal het al snel mensen gaan opvallen dat er meer aan de hand is. Het mooiste is het om een onbekende te daten die je op een (vreemdgaan) site ontmoet hebt. Je gewone en je verborgen leven blijven dan keurig gescheiden.

 3. Spreek niet af in de buurt

  Als je nadenkt over een plaats om af te spreken, ligt het voor de hand een bekende plek te kiezen. Dat is immers het eerste dat in je opkomt. Vaak is dat niet de beste plek. De wereld is klein en de digitale wereld al helemaal. De kans dat je bekenden tegenkomt is groot. Misschien zijn dat zelfs mensen die jij niet kent, maar zij jou wel. Denk bijvoorbeeld aan vrienden van vrienden facebook. Het liefst vermijd je dus al te publieke en drukke plekken.

 4. Gebruik een veilig e-mailadres

  Als je mailt met je nieuwe liefde of je hebt een e-mailadres nodig voor een datingsite, gebruik dan bij voorkeur een adres dat alleen daarvoor bedoeld is. Er zijn genoeg gratis mogelijkheden om een nieuw emailaccount aan te maken. Laat de e-mailtjes ook niet automatisch in je mailprogramma of op je smartphone binnenkomen maar alleen als je zelf inlogt. Als je na een tijdje het adres niet meer nodig hebt kun je het gewoon verwijderen en hoef je niet meer bang te zijn dat er later nog eens een verdwaald mailtje binnenkomt.

 5. Laat je telefoon niet slingeren

  Zorg er natuurlijk eerst voor de ongewenste meldingen niet zomaar zichtbaar zijn. Je zult niet de eerste zijn bij wie vol in beeld komt dat je een appje van ‘mijn schatje’ hebt gehad. Als je hem of haar toch aan je contacten toe wilt voegen, doe dat dan onder een andere, liefst bekende, naam. Een idee zou kunnen zijn om daar de naam van een collega voor te gebruiken waar je normaal gesproken geen contact mee hebt.

 6. Gebruik je telefoon, tablet of computer niet vaker dan gebruikelijk

  Natuurlijk krijg je lieve berichtjes van je liefje en je wilt er ook zo snel mogelijk op antwoorden. Als je ineens veel meer met je schermpjes in de weer bent, gaat dat natuurlijk opvallen. Waarschijnlijk denk je zelf van niet, maar je omgeving is daar gevoeliger voor dan je denkt. Zeker als je nogal schichtig reageert als iemand even komt meekijken met ‘het leuke spelletje’ dat je aan het spelen bent of als je die glimlach niet meer van je gezicht krijgt.

 7. Heb je verhaal klaar

  Bedenk bij alles wat je doet wat er fout zou kunnen gaan (zonder nu meteen een doemdenker te worden). Als je bijvoorbeeld ergens heen gaat, bedenk dat meteen een andere reden waarom je daar zou moeten zijn. Als je gezien bent, dan kun je dat meteen verklaren zonder er verder over na te moeten denken. Je zou zelfs van te voren al kunnen zeggen dat je naar een bepaalde stad moet om een klant te bezoeken. Het voordeel van die aanpak is ook dat je je tijdens je afspraakje ook wat rustiger voelt.

 8. Ruim bonnetjes en parkeerkaartjes op

  Het ligt natuurlijk voor de hand maar deze fout is snel gemaakt. Een bonnetje in je broekzak of in de auto vertelt meteen waar je geweest bent en wanneer. Eenvoudig op te lossen maar het vereist wel de nodige discipline.

 9. Verwijder adressen uit de autonavigatie

  Omdat je natuurlijk een veilige onbekende plek hebt gekozen voor je eerste afspraakje, gebruik je de navigatie om de weg te vinden. Ook al ben jij de enige die in jouw auto rijdt, je partner zit ook wel eens naast je als een nieuwe route invoert. De vorige bestemming is dan vaak nog zichtbaar.

 10. Safe seks, zeker bij vreemdgaan

  ‘Zeg schat, ik moet je iets vertellen: …’ Als je iets oploopt is dat niet verborgen te houden. Er zit dan niets anders op dan uit te leggen hoe je er precies aankomt. Dat je het van de Wc-bril hebt gelooft echt helemaal niemand meer. De enige andere uitweg is je gewoon je partner van vreemdgaan beschuldigen?

Inschrijven
Ik ben een vrouw, ik zoek een man
Inschrijven
Ik ben een man,
ik zoek een vrouw
“Dat middagje, elke week, ons bankje... ik zou niet meer zonder kunnen.”
Premium Membership gratis voor vrouwen