397 recente inschrijvingen
Online veilig en discreet vreemdgaan en polyamorie in Nederland en Belgie

Unieke weg-is-weg garantie

Heb je je match gevonden? Het opheffen van je profiel is eenvoudig. En alles dat met jou te maken heeft verdwijnt van Intimatch, en daar gaan we ver in...

Lees meer

Niets betalen voor een dating of vreemdgaan site lijkt mooi, maar...

Je bent nu eenmaal gewend dat alles wat je op het internet doet en gebruikt, gratis is. Je betaalt weliswaar voor dataverkeer en abonnementskosten, maar daar blijft het meestal dan ook bij. En waarom ook niet? Goedkoop of voor niets, is niet verkeerd. Maar voor sommige toepassingen zoals relaties, dating en gratis vreemdgaan sites, moet je daar toch ook een beetje mee uitkijken.

Het gaat er natuurlijk om welke privacygevoelige informatie je prijsgeeft op een datingsite. Persoonlijke details, foto’s en wat je wel of niet leuk of lekker vindt, zijn meestal geen dingen die met de hele wereld wilt delen. Kun je er wel van op aan dat, als je jouw gegevens en profiel wilt verwijderen, dat het ook echt gebeurt? Als je single bent of een open relatie hebt, til je daar misschien niet zo zwaar aan (maar leuk is het nooit). Maar voor vreemdgaan is dat natuurlijk een heel ander verhaal. Dan wil je zeker dat alles discreet, beschermd en in vertrouwen gebeurt.

Kun je bescherming en veiligheid van een gratis site verwachten?

Eerlijk gezegd is die kans redelijk klein. Betalen voor een dating of vreemdgaan site heeft eigenlijke drie kanten.

  • Je kunt verwachten dat er professionals achter de site zitten die er alle belang bij hebben dat je tevreden bent. Het is immers ook hun broodwinning.
  • Betaling werkt ook als een drempel voor avonturiers die misschien niet zo serieus zijn. Je kunt er dus op rekenen dat jouw profiel alleen bekeken wordt door mensen die ook zuinig zijn op hun eigen gegevens.
  • Betalende, aangemelde en geregistreerde gebruikers van de site zijn altijd bekend bij de beheerders. Als er dus iets mis gaat, is altijd te achterhalen wie daarvoor verantwoordelijk is.

Gratis heeft dus toch zijn prijs.

En die prijs zou wel eens hoger kunnen zijn dan je voor een betrouwbare datingsite betaalt. Dus zoek je een man of vrouw voor een relatie of vreemdgaan, wees dan voorzichtig met je keuze voor een datingsite.


Een geheime liefde erbij of ernaast | Polyamorie en dating | Vreemdgaan en datingsites | Sympathieke SGP campagne tegen vreemdgaan?

Inschrijven
Ik ben een vrouw, ik zoek een man
Inschrijven
Ik ben een man,
ik zoek een vrouw
“Dat middagje, elke week, ons bankje... ik zou niet meer zonder kunnen.”
Premium Membership gratis voor vrouwen