397 recente inschrijvingen
  • Ik heb een andere vraag:

Als je vraag er niet tussen staat, neem dan gerust even contact met ons op. Wij geven je natuurlijk graag antwoord.

  • :
  • :

Veelgestelde vragen

Profiel en instellingen

Is mijn profiel voor iedereen zichtbaar?

Nee, en zeker niet voor de buitenwereld. Alleen leden kunnen jouw profiel bekijken. Daarbinnen kun je zelf bepalen voor wie je foto's zichtbaar zijn. Free Members kunnen sowieso geen foto's bekijken. Bovendien heb je de mogelijkheid om je profiel helemaal of gedeeltelijk onzichtbaar te maken.

Daarnaast ben je alleen zichtbaar voor je eigen doelgroep. Ben je bijvoorbeeld een vrouw en opzoek naar een man, dan ben je alleen zichtbaar voor mannen die een vrouw zoeken.

Hoe kan ik mijn profiel verwijderen?

Onder 'Instellingen' vind je een knopje om je profiel te verwijderen. Zowel Free en Premium leden kunnen dat dus gewoon zelf doen. Dat vinden we belangrijk. Je bent er ook zeker van dat alle data is verwijderd als je opgezegd hebt. En ondanks dat het aardig is voor de statistieken, heeft de rest van de leden ook niet zo veel aan een hoop 'slapende' profielen.

Veiligheid en anonimiteit

Kan ik gevonden worden met Google?

Nee, Intimatch is een afgeschermd systeem. Alleen ingelogde leden kunnen profielen bekijken. Zoekmachines zoals b.v. Google en Bing hebben geen toegang.

Is mijn e-mailadres zichtbaar?

Het emailadres dat je bij inschrijving hebt opgegeven, wordt alleen gebruikt voor het berichtenverkeer tussen jou en Intimatch (b.v. de bevestigingsmail). Andere leden kunnen jouw e-mailadres niet zien. Het adres wordt ook niet gebruikt voor andere doeleinden.

Blijven mijn gegevens bij Intimatch achter als ik mijn profiel verwijder?
Nee, al uw gegevens worden gewist uit het systeem als u uw profiel verwijdert. Zie onze 'Weg-is-Weg Garantie' voor meer informatie.
Deelt Intimatch mijn gegevens met andere sites?

Intimatch is een volledig onafhankelijke, Nederlandse site. Klantgegevens worden nooit gedeeld met of verkocht aan derden.

Lidmaatschap en betalingen

Hoe kan ik mijn Premium Membership betalen?

We accepteren betalingen via Ideal, PayPal en MisterCash. Creditcardbetalingen behoren binnenkort ook tot de mogelijkheden. Als je op een andere manier wilt betalen, kun je even contact opnemen met onze helpdesk.

Is er ook een gratis lidmaatschap?

Ja, dat is het Free Membership. Met een Free Membership kun je alle profielen bekijken maar je kunt geen foto's zien of zelf het initiatief tot contact nemen. Je kunt wel reageren als iemand anders contact met jou opneemt.

Voor vrouwen is het onbeperkte Premium Membership geheel kosteloos.

Wat gebeurt er als mijn Premium Membership afloopt?

Intimatch kent geen automatische verlenging of afschrijving. Aan het einde van de periode wordt het Premium Membership vanzelf omgezet naar een Free Membership. Uiteraard kun je op elk moment zelf het profiel verwijderen.

Slaat Intimatch mijn betalingsgegevens op?
Nee, betalingen verlopen op een veilige manier via gerenommeerde derde partijen. Het is voor ons dus niet nodig om betalingsgegevens op te slaan.
Vrijblijvend een profiel aanmaken