398 recente inschrijvingen
Online veilig en discreet vreemdgaan en polyamorie in Nederland en Belgie

Unieke weg-is-weg garantie

Heb je je match gevonden? Het opheffen van je profiel is eenvoudig. En alles dat met jou te maken heeft verdwijnt van Intimatch, en daar gaan we ver in...

Lees meer

Polyamorie dating: open, eerlijk en toch voorzichtig

De letterlijke vertaling van polyamorie (uit het engels: polyamory) is 'houden van meer dan één'. Een korte definitie zou kunnen zijn:

Polyamorie is de levenswijze of -houding waarbij meerdere liefdevolle en mogelijk seksuele relaties worden onderhouden met medeweten en toestemming van alle partners die daarbij betrokken zijn.

Medeweten en toestemming zijn belangrijk. Over het algemeen speelt openheid en eerlijkheid binnen polyamoreuze relaties een grote rol.

In polyamoreuze relaties kunnen dus zowel seksualiteit, intimiteit, aandacht en emotionele verbondenheid een rol spelen. Dat is ook wat polyamorie anders maakt dan swingen of vreemdgaan voor een avondje. Een polyamoreus kan dus meer zoeken dan een flirt of simpel overspel. Hij of zij zoekt vaak naar echte vriendschap waar intimiteit en seks een plaats kunnen hebben. Aanvullende informatie over polyamorie is te vinden op Wikipedia.

Is Intimatch een polyamorie datingsite?

Intimatch is bedoeld voor meer dan polyamorie-dating. Maar als je getrouwd bent en een open relatie hebt en je bent op zoek naar een polyamoreuze relatie, dan kun je op Intimatch prima terecht. Je zult er veel leuke mannen en vrouwen vinden die, net als jij, openstaan voor het gelijktijdig ervaren van meerdere liefdevolle relaties.

Intimatch geeft je de mogelijkheid om op een veilige manier aan polyamorie-dating te doen. Bovendien kun je in je profiel aangeven dat je een open relatie hebt en dat je iemand zoekt met een open relatie.


Een geheime liefde erbij of ernaast | Vreemdgaan en datingsites | Niets betalen voor een dating of vreemdgaan site lijkt mooi, maar... | Sympathieke SGP campagne tegen vreemdgaan?

Inschrijven
Ik ben een vrouw, ik zoek een man
Inschrijven
Ik ben een man,
ik zoek een vrouw
“Dat middagje, elke week, ons bankje... ik zou niet meer zonder kunnen.”
Premium Membership gratis voor vrouwen