418 recente inschrijvingen
Online veilig en discreet vreemdgaan en polyamorie in Nederland en Belgie

Unieke weg-is-weg garantie

Heb je je match gevonden? Het opheffen van je profiel is eenvoudig. En alles dat met jou te maken heeft verdwijnt van Intimatch, en daar gaan we ver in...

Lees meer

Vreemdgaan en de voordelen van datingsites

Als je al jaren een vaste relatie hebt, is het bijna niet te voorkomen dat je wel eens de gedachte hebt om eens iets verder te kijken. Het gevoel van verliefdheid is allang verdwenen en alles is een beetje normaal geworden.

Je wilt graag passie, hartstocht, lust en gevoel weer terugvinden. Ben je single, dan ben je vrij om op zoek te gaan. Als je een open relatie hebt dan zoek je er een vriend of vriendin bij, als je gebonden bent dan heet het vreemdgaan of overspel. Voor de een is het dus iets makkelijker dan voor de ander, maar het verlangen naar een flirt met iemand (anders) is voor iedereen hetzelfde.

Heb je eenmaal besloten hebt dat je er iets aan dat gevoel gaat doen, dan zijn datingsites een uitkomst. Je hebt de mogelijkheid om op een anonieme manier toe te geven aan je verlangens zonder je meteen vast te leggen. Dat alleen al kan je een opgelucht gevoel geven. Voor sommigen is het voldoende om virtueel contact te hebben door bijvoorbeeld lieve berichtjes uit te wisselen of soms een sms’je te sturen. Verliefd worden zonder elkaar ooit gezien te hebben is echt geen uitzondering.

Behalve dat een datingsite de drempel verlaagt om ook echt die stap te zetten, is er nog een groot voordeel. Omdat je zelf een profiel aanmaakt, kun je precies aangeven wat je wel en niet wilt. Ook kun je natuurlijk aan andere profielen zien of er een match mogelijk is. Het aftasten van de ander gebeurt normaal natuurlijk ook, maar zowel jij als de ander weten nog voor het eerste contact wat je ongeveer kunt verwachten. Dat scheelt een hoop tijd, moeite en teleurstelling. Je bepaalt zelf of er een volgende stap komt en wanneer dat zal zijn.

Vreemdgaan en het verlangen naar iemand of een ander is van alle tijden, maar datingsites maken het mogelijk om daar op een veilige, makkelijke en doelgerichte manier aan toe te geven. Wat nog rest is de, voor jouw, beste datingsite van Nederland te vinden.


Een geheime liefde erbij of ernaast | Polyamorie en dating | Niets betalen voor een dating of vreemdgaan site lijkt mooi, maar... | Sympathieke SGP campagne tegen vreemdgaan?

Inschrijven
Ik ben een vrouw, ik zoek een man
Inschrijven
Ik ben een man,
ik zoek een vrouw
“Dat middagje, elke week, ons bankje... ik zou niet meer zonder kunnen.”
Premium Membership gratis voor vrouwen