399 recente inschrijvingen
Online veilig en discreet vreemdgaan en polyamorie in Nederland en Belgie

Unieke weg-is-weg garantie

Heb je je match gevonden? Het opheffen van je profiel is eenvoudig. En alles dat met jou te maken heeft verdwijnt van Intimatch, en daar gaan we ver in...

Lees meer

Een geheime liefde erbij of ernaast

Eens in de zoveel tijd duikt er een onderzoekje op waarin gekeken is hoeveel mannen en vrouwen er een tweede, geheime verborgen relatie op nahoudt of wel eens vreemdgaat. De uitkomsten zijn altijd verrassend hoog.

Dit is gedeeltelijk te verklaren doordat we onderwerpen die we niet dagelijks tegenkomen (we praten er niet over) als minder voorkomend beschouwen. Daarnaast zijn de meesten van ons opgevoed met het idee dat vreemdgaan of het hebben van twee relaties eigenlijk niet kan of zelfs verboden is. Het voelt dan vaak beter om te denken dat het ook niet zoveel voorkomt. Dat doen we niet bewust, maar dat werkt zo in onze hersenen. Het zou dus kunnen dat de uitkomsten van de genoemde onderzoeken helemaal niet zo verrassend zijn.

Als het dan blijkbaar meer voorkomt dan je denkt, is het misschien iets wat bij ons hoort, en daar is iets voor te zeggen. Waarom zou je met lichamelijke, romantische en sociale behoeftes en verlangens rond moeten blijven lopen als het ook anders kan? Eraan toegeven voelt niet alleen lekkerder voor jezelf maar zou ook wel eens een goede uitwerking kunnen hebben op je bestaande relatie. Als je zelf beter in je vel zit, profiteert je hele omgeving daarvan mee. En eerlijk is eerlijk, in je nieuwe relatie of uitstapje kun je natuurlijk ook gevoelens kwijt of wensen laten uitkomen die in het dagelijks bestaan gewoon niet mogelijk zijn. Dat alleen al kan een hoop onvrede wegnemen en je leven een stuk aangenamer maken.

Vreemdgaan of een tweede geheime relatie komt waarschijnlijk meer voor dan je denkt. De positieve effecten voor jezelf en voor je omgeving kunnen enorm zijn!


Polyamorie en dating | Vreemdgaan en datingsites | Niets betalen voor een dating of vreemdgaan site lijkt mooi, maar... | Sympathieke SGP campagne tegen vreemdgaan?

Inschrijven
Ik ben een vrouw, ik zoek een man
Inschrijven
Ik ben een man,
ik zoek een vrouw
“Dat middagje, elke week, ons bankje... ik zou niet meer zonder kunnen.”
Premium Membership gratis voor vrouwen